Inteligenta emotionala si Comunicare

Posted by

Inteligenta Emotionala reprezinta un subiect deosebit, pus in evidenta, la mijlocul anilor 90, de catre Daniel Goleman. Chiar daca exista numeroase definitii ale acestui tip de inteligenta putem gasi multe elemente comune in toate aceste definitii. Acestea sunt: exprimarea emotionala, intelegerea emotionala, controlul emotional, identificarea emotionala, dezvoltarea potentialului emotional, gestionarea acestui potential.
In esenta, inteligenta emotionala se refera la capacitatea personala de a se conecta la propriile emotii si de a le exprima.

Scurta prezentare a cursului
Te invit sa exploram impreuna o lume fascinanta si provocatoare: spatiul emotional. Prin intermediul unui workshop interactiv ai oportunitatea de a te intelege mai bine si de a-ti intelege propriile emotii si reactii personale. Va propunem o serie de exercitii prin care, in felul tau personal, te conectezi la propriile emotii, le constientizezi, le controlezi. Prin exercitii simple poti sa iti dezvolti constient potentialul emotional, in asa fel incat sa te intelegi mai bine si sa ii intelegi si pe cei de langa tine.

Cine poate participa
Orice persoana interesata de integrarea propriilor emotii, curioasa sa se autodescopere, sa se inteleaga pe sine si sa isi descopere latura creativa a potentialului emotional.
Inteligenta Emotionala – workshop

Beneficii
Poti sa te descoperi la un nivel mai profund al fiintei tale prin intelegerea propriilor emotii si intelegerea reactiilor emotionale ale celorlalti. Te poti conecta cu propriul potential emotional, il poti activa in ritmul tau personal, il poti gestiona si folosi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.