Constelatii de Familie

Posted by

Sa ne regasim bucuria de a trai!

Invitatie la workshop de Constelatii Familiale

VIATA ESTE UN CADOU

iar Omul are privilegiul de a o trai frumos, cu bucurie.

De aceea, va propun sa va acordati timp pentru a pasi constient pe drumul redescoperirii fiintei voastre, intr-un cadru special creat de sufletele voastre si de sufletele Familiilor voastre.

Vreau sa va reamintesc faptul ca Noi suntem vase pline de toata cunoasterea lumii si a neamului nostru.

Ne creem unicitatea pe masura ce simtim si constientizam fiecare particica din noi.

Si descoperim Oameii din viata noastra, si intelegem ca Familia noastra este un Regat Sfant daca stim sa-i acordam atentie…

Si asa, incet–incet devenim constientienti de noi si de legaturile sacre dintre noi si ceilalti, dintre noi si TOT, si Traim VIATA.

Bert Hellinger, parintele Constelatiilor de familie, a descoperit ca sistemul familial are ordinea sa naturala la fel ca orice alt sistem, si ca, atunci cind acea ordine este afectata (prin evenimente precum divorturi, despartiri, pierderi de persoane dragi, morti premature, tragice, accidente, pierderi de sarcinaa, avorturi, adoptii, secrete de familie, probleme cu alcoolul, traume, experiente tragice, razboi etc.), pe masura ce sistemul incearca sa se autoregleze, generatiile urmatoare vor resimti efectele.

Astfel, cu ajutorul si prin intermediul generatiilor viitoare, care vor manifesta disfunctionalitati in viata lor, sistemul de familie va readuce in atentia membrilor sai nevoile pe care le au – de apartenetna, de recunoastere, acceptare, respect, iubire.

Exista legi naturale, specifice, care actioneaza pentru a mentine aceasta ordine si permit curgerea libera a iubirii intre membrii familiei.

 

Potrivit terapiei sistemice a lui Bert Hellinger, solutia care sustine viata intr-o familie apare cind fiecare dintre membrii sistemului isi ocupa locul ce i se cuvine in familie, isi asuma rolul in viata, are grija de sine si respecta destinul celorlalti.

Bucuria apare in suflet de indata ce ne punem in acord cu miscarile sufletului. Indiferent de calea pe care ne aflam, sintem ghidati de suflet. Daca sintem in acord cu el, ne simtim conectati la ceva extraordinar si asta inseamna bucurie. Bucuria are o nuanta de implinire si completitudine care provine din aceasta conectare. Aceasta bucurie este tacuta, are greutate, straluceste. In prezenta oamenilor care traiesc aceasta bucurie, devenim linistiti. Aceasta bucurie nu are scop, dorinta sau intentie. Este o multumire foarte profunda.”

Citat din Bert Hellinger,workshop Londra, aprilie 2000.


Va invit sa regasim aceasta bucurie si libertatea ocupand locul ce ni se cuvine in familia noastra.

Prin eliberarea noastra ii vom elibera pe cei care urmeaza dupa noi, copii si nepotii nostii.

 

Va astept cu drag,
Detalii si inscrieri:         lauraganea.psiholog@gmail.com

0722 60 38 38

Laura GANEA

psiholog, psihoterapeut si trainer

Master in psihologie si acreditare ca psiholog si psihoterapeut de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu formari in hipnoza clinica si terapie Ericksoniana, terapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii, Practitioner NLP si Facilitator constelatii de familie, experienta semnificativa in domeniul resurselor umane, formator acreditat CNFPA.

Calatoria constanta si deliberata a cautatorului catre claritate in traire si gandire, catre sine, ma fascineaza.

Ma bucur ca, practicand ceea ce am invatat, pot sa fac o diferenta in viata oamenilor.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. tv online

    Foarte curios. Cea ce am vazut pe saitul dvs. despre Constelatii de Familie | lcg-learning m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri. Va felicit pentru realizarea lcg-learning.ro, care e un site care merita distribuita.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.